Cégregiszter | Vendéglátás, gasztronómia
Megyer Trade.kft
5600, Békéscsaba, Új utca 9
Egy beszélgetés során 1989-ben felmerült a vágóhíd üzemeltetésének gondolata, melyet hamarosan tett is követett, így 1990-ben beindult a vágóhídon a munka, melyhez az alapanyagot a háztájiban nevelt sertések adták.Ez időtől a vevők megelégedésére, városszerte híre ment a megyeri vágóhídon kapható friss húsnak és a későbbiekben a Megyeri füstölt kolbásznak, melyet azóta is ugyanolyan minőségben készítünk.Az évek során a régi vágóhíd kinőtte magát és 1994-ben bővítésre került. A mai formáját 2003-ban nyerte el, ez időtől az UNIÓS-elvárásoknak és a HACCP előírásainak megfelelően működünk.Azóta is csak a háztájiban nevelt sertéseket vásároljuk fel és ebből készítjük a csabai hagyományoknak megfelelően készült, kicsit csípős füstölt kolbászokat, mely azóta országszerte ismert lett.
Termékeink
Megyeri csípős vékony kolbász Megyeri csemege vékony kolbász |
|
Csabai hagyományoknak megfelelően érett sertéshúsból, ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés vékonybélbe töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.
A késztermék eltarthatósága: 60 nap |
Megyeri mangalica vékony kolbász | |
Mangalica sertéshúsból, mangalica ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés vékonybélbe töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.
A késztermék eltarthatósága : 60 nap |
Megyeri csípős vastagkolbász Megyeri erős vastagkolbász Megyeri csemege vastagkolbász |
|
Csabai hagyományoknak megfelelően érett sertéshúsból, ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés culáréba töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.
A késztermék eltarthatósága: 90 nap |
Megyeri mangalica vastagkolbász | |
Mangalica sertéshúsból, mangalica ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés culáréba töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.
A késztermék eltarthatósága 90 nap |
Házi jellegű MANGALICA sertészsír | |
Magas hőfokon sütött magalica sertészsír. 0,5 kg-os kiszerelésben. Eltarthatóság: 4C fok alatt 90 napig. |
Házi jellegű sertészsír | |
Magas hőfokon sütött sertészsír. 0,5 kg-os kiszerelésben. Eltarthatóság: 4C fok alatt 90 napig. |
Füstölt mangalica sonka | |
Hagyományoknak megfelelően konyhasóval Kezelt, bükk fűrészporral füstölt sonka. Eltarthatóság: 20 C fok alatt 90 nap. |
Füstölt mangalica szalonna | |
Konyhasóval kezelt, bükk fűrészporral Füstölt szalonna. Eltarthatóság: 20 C fok alatt 90 nap. |
Füstölt kolozsvári (császár) szalonna | |
Pác sóval kezelt, bükk fűrészporral füstölt szalonna. Eltarthatóság: 20 C fok alatt 90 nap. |
Füstölt szalonna | |
Pác sóval kezelt, bükk fűrészporral füstölt szalonna. Eltarthatóság: 20 C fok alatt 90 nap. |
Ezen kívül a vágóhídon kapható | |
Csontozott tőkehús, félsertés, kolbászhús, belsőség, sütőkolbász, füstöltáruk (csont, szalonnafélék, füstölt sonka), tepertő. |
kapcsolat
- Cím: 5600, Békéscsaba, Új utca 9
- Telefon: 66-431-545
- Mobil: 06-20-215-1990
- Fax: 66-431-545
- Web: http://www.megyerikolbasz.hu
- E-mail: megyertrade@gmail.com