Városlista
2024. november 23, szombat - Kelemen

Cégregiszter | Vendéglátás, gasztronómia

Megyer Trade.kft

5600, Békéscsaba, Új utca 9

Egy beszélgetés során 1989-ben felmerült a vágóhíd üzemeltetésének gondolata, melyet hamarosan tett is követett, így 1990-ben beindult a vágóhídon a munka, melyhez az alapanyagot a háztájiban nevelt sertések adták.Ez időtől a vevők megelégedésére, városszerte híre ment a megyeri vágóhídon kapható friss húsnak és a későbbiekben a Megyeri füstölt kolbásznak, melyet azóta is ugyanolyan minőségben készítünk.Az évek során a régi vágóhíd kinőtte magát és 1994-ben bővítésre került. A mai formáját 2003-ban nyerte el, ez időtől az UNIÓS-elvárásoknak és a HACCP előírásainak megfelelően működünk.Azóta is csak a háztájiban nevelt sertéseket vásároljuk fel és ebből készítjük a csabai hagyományoknak megfelelően készült, kicsit csípős füstölt kolbászokat, mely azóta országszerte ismert lett.

 

Termékeink

Megyeri csípős vékony kolbász
Megyeri csemege vékony kolbász
 

Csabai hagyományoknak megfelelően érett sertéshúsból, ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés vékonybélbe töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága: 60 nap
- súlya: cca 700-850 g.

Megyeri mangalica vékony kolbász

Mangalica sertéshúsból, mangalica ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés vékonybélbe töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága : 60 nap
- súlya: cca 700 - 900 g.

Megyeri csípős vastagkolbász
Megyeri erős vastagkolbász
Megyeri csemege vastagkolbász
 

Csabai hagyományoknak megfelelően érett sertéshúsból, ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés culáréba töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága: 90 nap
- súlya: cca 700 - 1000 g.

Megyeri mangalica vastagkolbász

Mangalica sertéshúsból, mangalica ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés culáréba töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága 90 nap
- súlya : cca 700 - 1000 g.

Házi jellegű MANGALICA sertészsír
 

Magas hőfokon sütött magalica sertészsír. 0,5 kg-os kiszerelésben.

Eltarthatóság: 4C fok alatt 90 napig.

Házi jellegű sertészsír

Magas hőfokon sütött sertészsír. 0,5 kg-os kiszerelésben.

Eltarthatóság: 4C fok alatt 90 napig.

Füstölt mangalica sonka
 

Hagyományoknak megfelelően konyhasóval Kezelt, bükk fűrészporral füstölt sonka.

Eltarthatóság: 20 C fok alatt 90 nap.

Füstölt mangalica szalonna

Konyhasóval kezelt, bükk fűrészporral Füstölt szalonna.

Eltarthatóság: 20 C fok alatt 90 nap.

Füstölt kolozsvári (császár) szalonna
 

Pác sóval kezelt, bükk fűrészporral füstölt szalonna.

Eltarthatóság: 20 C fok alatt 90 nap.

Füstölt szalonna

Pác sóval kezelt, bükk fűrészporral füstölt szalonna.

Eltarthatóság: 20 C fok alatt 90 nap.

Ezen kívül a vágóhídon kapható

Csontozott tőkehús, félsertés, kolbászhús, belsőség, sütőkolbász, füstöltáruk (csont, szalonnafélék, füstölt sonka), tepertő.

kapcsolat