Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2010. Április 13. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Eltűnt személyek elfogásai

08 órakor a Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és előállították a Gyulai Rendőrkapitányság által eltűnés miatt kiadott elfogató parancsa alapján egy 16 éves gyulai fiút, akit a szüleinek átadták.



09 óra 05 perckor szintén a Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság által eltűnés miatt kiadott elfogató parancsa alapján egy 16 éves hódmezővásárhelyi lányt fogtak el és állítottak elő.



12 óra 45 perckor a Szeghalmi Rendőrkapitányság munkatársai a Szentendrei Rendőrkapitányság által csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt kiadott elfogató parancsa alapján egy 48 éves kistokaji nőt fogtak el és állítottak elő.



11 óra 20 perckor Dobozon egy 59 éves román állampolgárt igazoltattak a rendőrök, aki a személyazonosságát és magyarországi tartózkodásának jogszerűségét semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni. Elmondása szerint még április 08-án illegális módon a zöldhatáron lépett a Magyar Köztársaság területére. A nő ellen tiltott határátlépés miatt szabálysértési eljárás indult, akit a határrendészek átadtak a román szerveknek.

Albert István r. hdgy.
sajtóreferens 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.