Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2010. Április 02. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: InfoBekescsaba.hu

Békéscsaba Raptors elindul a 2010. évi amerikai football bajnokságon

Békéscsaba Raptors elindul a 2010. évi amerikai football bajnokságon

A Békéscsaba Raptors Amerikai Futball Sport Egyesület elindul a 2010. évi Veritas Gold - MAFL Divízió II. osztályú amerikai football bajnokságban.

A Békéscsaba Raptors Amerikai Futball Sport Egyesület elérte egyik célkitűzését: a csapat elindul a 2010. évi Veritas Gold - MAFL Divízió II. osztályú magyar, felnőtt, férfi amerikai football bajnokságban. Hosszú út vezetett idáig, és ez csak az első lépés egy még hosszabb út kezdetén.

A csapat megalakulása óta otthonra talált a békéscsabai Bessenyei utcai sportpályán (Jamina-pálya), amely nélkül igen nehéz lenne a részvétel az induló bajnokságban. A téli edzéseket a Szent István Egyetem békéscsabai karának műfüves pályáján tartotta a Raptors, de a tavasz érkeztével újra a Jamina-pályán folyik a felkészülés, ide várjuk az érdeklődőket is, akik ki szeretnék próbálni ezt a remek sportot.

A 2010. évi Veritas Gold - MAFL Divízió II. osztályú bajnokág április 3-án, szombaton indul Tatán, a Békéscsaba Raptors első mérkőzésére pedig április 4-én, vasárnap kerül sor Miskolcon, a Miskolc Steelers otthonában. A bajnokság folyamán minden csapat játszik a bajnokságban szereplő minden csapattal, és az így kialakult összesített tabella adja a bajnokság végső sorrendjét a 2010-es Divízió II. osztályban. Az MAFL bajnoki mérkőzések versenynapokon 15:00 órától kezdődnek, így a Raptors meccsei is, amelyekre nagyon sok szeretettel várjuk azokat, akik egy kellemes délutánt szeretnének eltölteni a szabadban. A Raptorsnak nagyon sokat jelent, amikor hazai közönség előtt léphet pályára.

A Békéscsaba Raptors meccsnaptára (az elől szereplő csapat játszik hazai pályán):

Április

4 Vasárnap Miskolc Steelers - Békéscsaba Raptors
24 Szombat Békéscsaba Raptors - Tata Mustangs

Május

15 Szombat Békéscsaba Raptors - Fehérvár Enthroners
30 Vasárnap Békéscsaba Raptors - Budapest Wolves2

Június

12 Szombat Budapest Cowboys2 - Békéscsaba Raptors
26 Szombat Budapest Eagles - Békéscsaba Raptors

Bővebb információ a www.raptorsteam.hu honlapon, illetve a csapat fórumán.

Gecző László


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.