Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 21. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Békéscsaba Megyei Jogú Város

Belépők a Magyarország–Svédország női kézilabda Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre

Belépők a Magyarország–Svédország női kézilabda Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre

Évről évre rangos sportesemény házigazdája Békéscsaba. Az utóbbi esztendőkben – a 2004-es női kézilabda Európa-bajnokság – mellett több válogatott találkozónak adott otthont a megyeszékhely. Legutóbb, 2009-ben a magyar férfi kézi

A Magyarország-Svédország női kézilabda Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés több szempontból is különlegesnek számít. Egyrészt azért, mert a magyar válogatott kispadján - szövetségi kapitányi minőségében - a csabai Előre NKSE vezetőedzője, Mátéfi Eszter ül majd, másrészt mert várhatóan több békéscsabai játékos is szerepet kap a válogatottban. Érdekes a találkozó amiatt is, mert a svédek éppen a békéscsabai csoport tagjai voltak a már említett 2004-es Eb-n, s mert évről évre egyre jobbak, erősebbek. Velük állunk nagy harcban a csoportelsősségért, egyben az év végi Európa-bajnokságon való részvételért (helyszín: Dánia-Norvégia).

Az Eb-jelenlét szempontjából rendkívül fontos csabai mérkőzésre április 4-én 12.35 órakor (közvetlenül a Maláj Nagydíj Forma-1-es futam után) kerül sor, a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban. Nem mellesleg a két együttes előtte három nappal Svédországban méri össze erejét.

A csabai találkozóra belépőket elővételben március 18-ától, a békéscsabai Tourinform-irodában (Szent István tér 9.) lehet kapni 2300,- és 1850,- Ft-os árakon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.