Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2010. Március 30. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: Hír6.hu

Bővült a Békés megyei mesterek száma

Bővült a Békés megyei mesterek száma

Horváth László "ötöse".
Gyulán, a hétvégén a Gyulai Shotokan Karate Klub életében fontos esemény zajlott le. Szemináriumot tartott és vizsgáztatott Kesic Bogdan VII.DAN shotokan karate nagymester, aki a vajdasági, nagybecskerek


A sikeres vizsga után: szemüvegben Kesic Bogdan VII.DAN vizsgáztató, mellette jobbra Horváth László V.DAN klubvezető

Kesic Bogdan annak idején sokat segített a karate magyarországi elterjesztésben, s most is aktív a kapcsolata a gyulai és békéscsabai harcművészekkel is.

Visszajáró, kedves vendég Gyulán, s régóta szakmai és baráti kapcsolatban van a Gyulai Shotokan Karate Klub tagjaival. A szombati övvizsgán a klub vezetője, Horváth László mester V.DAN fokozatot kapott Kesic Bogdan nagymestertől.

Rajta kívül Dr.Borgulya Gábor II.DAN, Kajtor József II.DAN, Bíró Tamara, Dévényi Ilona, Cseke István I.DAN fokozatot kapott. Így újabb három fővel bővült a megyei harcművész mesterek száma.

A szemináriumon és vizsgán egyébként több, mint 60 fő vett részt Békés megyéből, Budapestről, Szegedről. Sikeres vizsgát tettek a tanuló fokozatra (kyu) vizsgázók is. A szemináriumon jutott idő az alaptechnikák csiszolására, a formagyakorlatok és küzdelmi elemek képzésére is.

Hír6.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.