Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Február 09. 11:00, kedd | Helyi
Forrás: Békés Megye Online

Dramatikus farsangi játszóház

Dramatikus farsangi játszóház

Újra várja vendégeit a Békés Megyei Napsugár Bábszínház február 13-án 15 órától egy kis farsangi játszóházra, ahol most is kikapcsolódás és sok nevetés várja a gyermekeket és szüleiket.

A „napsugarasok" rendhagyó módon ismét az Árpád sor 2/6. alatt, a bábszínház műtermébe várják a nézőket, hogy ez alkalommal a farsang jegyében megmutathassák a gyermekek a kreatív, és színészi oldalukat egyaránt. Tavaly a Jókai Színház Vigadójában rendezték meg a farsangi játszóházat, ahol festékkel, flitterekkel, és egyéb díszítő elemekkel dekorálhatták ki a gyerekek az álarcukat, de idén dramatikus játszóházzal készülnek meglepni a vendégeket. Akik már vettek részt a Napsugár Bábszínház dramatikus játszóházában, tudhatják, hogy mindig vidám, és önfeledt szórakozás, játszás várja a nézőket.

Újra várja vendégeit a Békés Megyei Napsugár Bábszínház február 13-án 15 órától egy kis farsangi játszóházra


A tavalyi évadban is nagy sikere volt a gyermekek körében a farsangi játszóháznak

A legutóbbi játszóházhoz hasonlóan, ahol egy svéd mesével ismerkedhettek meg kicsik és nagyok, most is egy kedves, és tanulságos történet felolvasásával kezdődik a program: Kányádi Sándor Csikorgó, a Fagykirály című meséjével. Ezután a játszóház keretében a gyerekek a szülők és a bábszínészek segítségével megalkothatják a mese szereplőit, kialakítják a helyszíneket, végül pedig közösen előadják a darabot.

A Napsugár Bábszínház művészei már számos remek műsorral fogadták a nézőket, és remélik, hogy ez alkalommal is egy felejthetetlen délután emlékével gazdagodnak a jelenlévők.


Újra várja vendégeit a Békés Megyei Napsugár Bábszínház február 13-án 15 órától egy kis farsangi játszóházra


Tartalmas időtöltéssel vár a Napsugár Bábszínház kicsiket és nagyokat!

Forrás: Békés Megyei Napsugár Bábszínház

-szkv-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.