Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 06. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: Hír6.hu

Egy hang, egy billentyű, egy szponzor

Egy hang, egy billentyű, egy szponzor

Steinway hangversenyzongorát Erkel szülővárosába!
Az Erkel Bicentenárium évében Gyulán Bagyinszki Zoltán és Kósa Zsuzsa a Wenckheim Krisztina Közalapítvány háttér segítségével egy komoly játék keretében akciót szervez a Steinway

A játék lényege, hogy a szervezők lehetőséget ajánlanak a támogatók számára, a különlegesen értékes hangszer, a Steinway zongora billentyűinek „megvásárlására". A zongora 88 billentyűje - illetve hangja kerül értékesítésre, ezzel közelebb kerülve a cél megvalósításához. Üzemek, vállalkozások, intézmények, önkormányzatok, egyházak, magánszemélyek, a művésztársadalom tagjainak segítő jelentkezését várják.

Egy billentyű 70.000 Forintot ér, amelyért a leendő szponzorok kapnak egy meghívót a december 5-én szervezett Zongoraavató Gálára, Gyulán a Városháza dísztermébe. A vásárlásért cserébe kapnak ajándékba egy billentyűt, elegáns emléklapot és nevük felkerül egy míves réztáblára, amely az Önkormányzat épületében kerül elhelyezésre.

A támogatók írásbeli jelentkezése és a részletek pontosítása kapcsán Bagyinszki Zoltán várja az érdeklődők jelentkezését a 70/455-6023-as telefonszámon, illetve a bagyizoli@gyula.hu e-mail címen.

Hír6.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.