Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 13. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Előzetes letartóztatásban a békési férfi

Előzetes letartóztatásban a békési férfi

A Viharsarokban történt - a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság napi hírösszefoglalója.

2010.03.12.-én, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának előterjesztése, illetve a Békés Megyei Főügyészség indítványa alapján a Békéscsabai Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, akit az eljáró nyomozó hatóság a két nappal ezelőtt Békésen történt emberölés bűntett elkövetésével gyanúsít.

Egyéb események:

A Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai egy 26 éves ecsegfalvi férfit fogtak el és vettek őrizetbe, aki ellen hamis vád bűncselekmény miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség adott ki elfogató parancsot.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai egy 42 éves helyi férfit fogtak el, aki ellen a Békéscsabai Városi Bíróság adott ki elfogató parancsot közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt. A csabai rendőrök egy Csabaszabadiban lakó férfit is elfogtak, aki ellen a Békés Megyei Bíróság BV Csoportja adott ki elfogató parancsot, mert a személy elfelejtett bevonulni a korábban kiszabott büntetését letölteni.

Az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai a Fejér Megyei Bíróság BV Csoportja által kiadott elfogató parancs alapján egy 30 éves helyi férfit fogtak el, akit a Gyulai BV Intézetbe szállítottak át.

Gyula közúti határátkelőnél jelentkezett belépésre egy 45 éves török személy, török tehergépkocsi vezetőjeként. A magyar-román közös ellenőrzés során a határrendészek észrevették, hogy a járműszerelvény pótkocsijának alvázára kapaszkodva egy 26 éves török férfi próbált meg a Magyar Köztársaság területére lépni. A személyekkel szemben embercsempészés bűntett és tiltott határátlépés szabálysértés miatt a román szervek járnak el.

Albert István r. hdgy.
sajtóreferens


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.