Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 10. 16:40, szerda | Helyi
Forrás: Békés Mátrix

Gyilkosság Békésen! Frissítve 16:22-kor

Gyilkosság Békésen! Frissítve 16:22-kor

Hivatalos: gyilkosság történt Békésen a Kecskeméti utcán, az áldozat egy 87 éves idős hölgy, a Békés Tv videója a helyszínről itt látható!

A Megyei Kapitányság sajtóreferense szűkszavú közleménye szerint emberölési ügyben nyomoznak, a helyszín le van zárva, tart a helyszínelés - bővebb tájékoztatás későbbre ígértek.

A Békés Mátrix meg nem erősített forrásból úgy tudja, a nénit gondozója és unokája találta meg a házban, ezután értesítették a rendőrséget, akik jelenleg is helyszínelnek, Vámos Zoltánnak (Békés Tv) azt mondták, estig el fog tartani a helyszínelés - a Békés Tv videót is készített

Amint újabb részleteket tudunk meg, frissítjük a hírt.

Frissítve 20:52-kor

A Jobbik békési szervezete és szimpatizánsai ma este 19 órától gyertyagyújtással emlékeztek meg a helyszínen az áldozatról, itt szóváltásba keveredtek három helyi lakossal, akik kihívták a rendőrséget - rendbontás nem történt - tudtuk meg Balog István, a békési Jobbik szervezet vezetőjétől.

Közben ma este folyamán több, egymástól független forrásból azt az információt kaptuk, hogy van gyanúsítottja az ügynek - ezt az értesülést a rendőrség nem erősítette meg, egyenlőre az ügyben nem nyilatkoznak, a nyomozás folyamatban van - információt csütörtökre ígérnek!

Amint újabb részleteket tudunk meg, frissítjük a hírt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.