Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 05. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Helyi kék hírek - egyéb események

Helyi kék hírek - egyéb események

A Viharsarokban történt - a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság napi hírösszefoglalója.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 47 és egy 25 éves gyáli lakost vettek őrizetbe.

Szintén lopás bűntett miatt az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói is őrizetbe vettek egy 18 éves helyi lakost.

A Sarkadi Rendőrkapitányság munkatársai a Dévaványai Gyermekotthonból engedély nélkül eltávozott fiatalkorú személyt fogtak el, aki ellen a Szarvasi Rendőrkapitányság adott ki elfogató parancsot. A lányt a meghallgatása után visszaszállították a gyermekotthonba.

03-án 01 óra 30 és 11 óra 20 perc között Gyulánál jelentkezett belépésre összesen 5 török állampolgár, akik nem rendelkeztek a továbbutazáshoz szükséges érvényes vízummal, ezért visszairányították őket Románia területére.

04-én 03 órakor Méhkeréknél jelentkezett belépésre egy 27 éves ukrán állampolgárságú nő, akivel szemben az olasz hatóságok beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, ezért visszairányították Románia területére.

16 óra 45 perckor Battonyánál jelentkezett belépésre egy 27 éves moldáv állampolgár egy autóbusz utasaként. Az ellenőrzésre átadott román személyi igazolványáról megállapították a határrendészek, hogy hamis, ezért előállították a Román Határrendőrségre. A személy ellen az eljárást a román szervek folytatják közokirat hamisítás bűntett miatt. Méhkeréknél egy 29 éves román férfi jelentkezett belépésre, akinek az angol vezetői engedélyéről derült ki, hogy hamis, ezért őt is előállították a román határrendészek. Vele szemben is a román szervek folytatják a büntetőeljárást.

Albert István r. hdgy.
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.