Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2010. Március 26. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Helyi kék hírek - egyéb események

Helyi kék hírek - egyéb események

A Viharsarokban történt - a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság napi hírösszefoglalója.

17 óra 10 perckor a Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai a Békés Megyei Bíróság BV Csoportjának elfogató parancsa alapján egy 25 éves gyomaendrődi férfit fogtak el, akit a Gyulai BV Intézetbe szállítottak, mert a korábban kiszabott 22.000 Ft. pénzbüntetést nem fizette meg, ezért szabadságvesztésre változtatták.

Békésen a Maróti utca 9. számhoz vonultak tegnap este 19 óra 30 perc körül a rendőrök, mert bejelentés érkezett, hogy egy személy magatehetetlen állapotban fekszik a földön. A kiérkező járőröket tájékoztatta a bejelentő, hogy mentőt is hívott a helyszínre. A mentőápoló megállapította, hogy a helyi férfi erősen ittas állapotban van, ezért kórházba szállították. A férfi kerékpárját a rendőrök a Békési Rendőrkapitányságra szállították a megőrzése céljából.

Albert István r. hdgy.
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.