Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2010. Április 03. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: InfoBekescsaba.hu

Húsvéti ajándék Békéscsabáról Böjte Csaba Atya árváinak Nagyszalontára.

Húsvéti ajándék Békéscsabáról Böjte Csaba Atya árváinak Nagyszalontára.

A Békéscsabai Városi Polgárőrség kezdeményezésére indult húsvéti adománygyűjtés a Nagyszalontai Szent Antal Gyermekotthon árva lakói részére.

A Városi Polgárőrség elnöke Bugyinszki Tamás elmondta, hogy felhívásukra elsőként csatlakozott Dr. Ferenczi Attila képviselő Úr, aki köztudottan támogatója minden ilyen nemes célnak. Ezen felül még Hricsovinyi Tamás, Tímár Ella és Takács Péter városi képviselő is csatlakozott az adománygyűjtéshez.

Az egyesület kiemelt támogatója Sóvári Ferenc Úr a Fecó-Ferr-Fém Bt. Ügyvezetője most sem okozott csalódást nekünk amellett, hogy anyagilag is támogatta kérésünket komoly felajánlást tett. Sóvári Ferenc Úr a Nagyszalontai 1 hektáros területét minden térítés nélkül művelésre átadja Böjte Atya árváinak.

A Városi Polgárőrség tagjai által összegyűjtött adomány értéke összesen: 83. 500 forint lett. Polgárőreink a pénzen élelmiszereket, mosó és tisztító szereket vásároltak, de volt olyan tagunk is, aki felajánlott pl.: 20 kg mosóport vagy 40 kg almát, továbbá többen hoztak összeállított háztartási és élelmiszer csomagokat is. Az adományt 2010. április 1-én két gépkocsival szállították polgárőreink Nagyszalontára.


Bugyinszki Tamás elnök Úr elmondta, hogy Böjte Atya személyes köszönetét tolmácsolva megköszöni minden adakozónak a segítségét. Mert adni jó!


Hálás szeretettel köszönöm jóságukat, gyermekeink nevében (Csaba testvér)

Bugyinszki Tamás
Békéscsabai Városi Polgárőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.