Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 12. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: InfoBékéscsaba.hu

I LOVE BÉKÉS MEGYE MEZŐBERÉNY, MÁRCIUS 20.

I LOVE BÉKÉS MEGYE MEZŐBERÉNY, MÁRCIUS 20.

Mezőberényben az I love Békés megye programsorozat

A nagysikerű békéscsabai bemutatkozás után Mezőberény városába érkezik az I love Békés megye programsorozat. Március 20-án 18 órától szórakoztató programok, ínycsiklandozó ételek és fergeteges buli várja a fiatalokat.

Februárban Békéscsabán indult útjára a Békés Megyei Önkormányzat által útjára bocsátott I love Békés megye elnevezésű programsorozat, melynek célja, hogy a fiatalok megismerjék szülőföldünk értékeit, gazdagságát, s büszkén, reményekkel telve tekintsenek Békés megyére. Az „I Love Békés megye” az első olyan az ifjúságnak szóló kulturális rendezvénysorozat, amely lehetőséget kínál otthonunk, Békés megye történetének, kultúrájának megismerésére szórakoztató formában.

Az eseménysor következő állomása Mezőberény, ahol március 20-án 18 órától rengeteg izgalmas program várja a Petőfi Sándor Művelődési Házba érkezőket. Az est kezdetén megyetörténeti kiállításon, kvízjátékokon keresztül ismerkedhetnek fiatalok Békés megye sokszínűségével, majd 19 órától Prohászka Béla olimpiai mesterszakács és csapata varázsol finomabbnál finomabb étkeket az asztalokra. Este pedig a PASO fergeteges koncertje gondoskodik a kiváló hangulatról. A buli azonban folytatódik, az Ipar Discoban keverik – kavarják tovább a hangulatot, s hajnalig szórakozhat a fiatalság.

Gyere el Te is március 20-án Mezőberénybe, ahol rengeteg színes programon keresztül ismerheted meg Békés megyét, és bulizz egy fergetegeset a PASO-val! A belépés díjtalan!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.