Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 23. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: InfoBékéscsaba.hu

Kick-box: Sikerek a ringben

Kick-box: Sikerek a ringben

Pécsváradon, a Sportcsarnokban rendezték meg a Magyar Kick-box Szakszövetség 2010 évi ringes országos bajnokságának első fordulóját, amelyre 18 klubból 140 versenyző nevezett. Békés megyét a Békéscsabai Lakótelepi SE versenyzői képvi

A junior korosztálynál a tét a bajnoki döntőbe jutás volt, míg a felnőtteknél még egy második forduló dönt a fináléba jutásról. Bár nem a legjobb előjelekkel utaztak a csabaiak Pécsváradra- az utolsó héten megsérült Andó László és Bata Csaba- az eredmények most sem maradtak el.


Az utánpótlásnál Nagy Dániel a K-1 75 kg.-ban 3. helyen végzett, közepes formában versenyezve, a miskolci Dojcsák Bence győzte Őt le.


Low-kick-60 kg.-ban Géczei Róbertet küzdelmében nagyon zavarta sérült jobb keze, ennek ellenére szoros mérkőzésen kapott csak ki a rutinosabb kabai Rácz Krisztiántól.


A bajnoki döntő teljesen nyílt lesz majd!
A felnőtteknél a Light-contact Világ- és Európa-bajnok Szabó László végig irányítva a ringben pontozással vert egy pécsi versenyzőt a döntőbe jutásért. A döntőben már ki sem állt ellenfele, tartva a várhatóan nagy "veréstől".
Úgy néz ki, ebben az évben full-contactban is uralni fogja Szabó a középsúlyt!


A felnőtt full-contact válogatott Benedek Zsolt a nap legjobb, leglátványosabb full-contact mérkőzését vívta a szigetszentmiklósi Laszák Zoltánnal. A látványos és iramos, kemény összecsapásnak Laszák sérülése vetett véget, a mi Benedek kemény keresztbe veréseinek is köszönhető volt.


Hricsovinyi Károly tanítványa idén is a legesélyesebb a válogatottságra súlycsoportjában!


A képen győz a válogatott Benedek Zsolt (Békéscsabai Lakótelepi SE)

Eredmények:
Felnőtt full-contact:
67 kg. 1.Benedek Zsolt (Békéscsabai Lakótelepi SE)
75 kg.1. Szabó László Junior low-kick
60 kg. 2.Géczei Róbert K-1
75 kg. 3.Nagy Dániel

Gregor László


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.