Városlista
2024. szeptember 30, hétfő - Jeromos

Hírek

2010. Április 03. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: Békés Megye Online

Megújult a játszószoba a Gyermekosztályon

Megújult a játszószoba a Gyermekosztályon

Osztályunk és gyermekbetegeink hálásan köszönik, amiért az „Új Kincs" Koraszülött és Gyermekmentő Alapítvány munkatársai szabadidejüket és anyagi hozzájárulásukat adták a Gyulai Gyermekosztály játszószobájának felújítás

Osztályunk és gyermekbetegeink hálásan köszönik, amiért az „Új Kincs" Koraszülött és Gyermekmentő Alapítvány munkatársai szabadidejüket és anyagi hozzájárulásukat adták a Gyulai Gyermekosztály játszószobájának felújításához. Az évek óta kihasználatlanul, sorsára hagyott játszószoba sivár és elhanyagolt benyomást keltett. Ebből a lehangoló látványt nyújtó helyiségből az Alapítvány közreműködésével bensőséges, otthonos, minden igényt kielégítő játszóhelyet teremtettek. A szoba higiénikus, tetszetős, hangulatos lett.

Szeretnénk kihangsúlyozni mindazok nevét, akik munkájukkal, utánajárásukkal és befizetéseikkel különösen sokat tettek: köszönettel tartozunk az „Új Kincs" Koraszülött és Gyermekmentő Alapítvány kuratóriumi elnökének Szabó Attilának és az Alapítvány támogatóinak (kiemelt támogató Ferbonex Kft., ill. Fafém Bútor Zrt., Gyulafa Kft.), valamint segítő és építő munkájukért Csige Jánosnak, Lengyel Csabának, valamint Dr. Abdulrahman Abdulrab neonatológus adjunktusnak, aki a munkálatokat koordinálta.





Dr. Sipos Péter
osztályvezető főorvos, c. egyetemi docens

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.