Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 12. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: InfoBékéscsaba.hu

Pályázati felhívás épület-dekoráció tervezésére

Pályázati felhívás épület-dekoráció tervezésére

Pályázati Felhívás épület-dekoráció tervezésére a DAOP-4.2.1/2F-2f-2009-0007 azonosítójú, Épületkorszerűsítés és eszközfejlesztés a Békési Kistérségi Iskola Dr. Hepp Ferenc Tagiskolájában című pályázat keretén belül.

AJÁNLATKÉRŐ ADATAI
Név: Békés Város Önkormányzata
Székhely: 5630 Békés, Petőfi Sándor u. 2.
Kapcsolattartó:
Címzett: Gyebnár Péter
Postacím: 5630 Békés, Petőfi Sándor u. 2.
Telefon: 06/66/411-011/166-os mellék
Fax: 06/66/411-341
E-mail: gyebnar.peter@bekesvaros.hu

ELŐZMÉNY
Békés Város Önkormányzata 495 millió Ft támogatást nyert a Békési Kistérségi Iskola Dr. Hepp Ferenc Tagintézményének (5630 Békés, József Attila u. 12.) korszerűsítésére. A projekt keretén belül a teljes épületegyüttes komplexen megújul.
A tornaterem homlokzat épület-dekorációjának megtervezésére Békés Város Önkormányzata nyílt pályázatot ír ki.

A PÁLYÁZAT TÁRGYA
Békési Kistérségi Iskola Dr. Hepp Ferenc Tagintézményének (5630 Békés, József Attila u. 12.) tornaterem homlokzat épület-dekorációjának megtervezése.

A homlokzat tervezése során alábbi szempontokat javasolt figyelembe venni:

- a festménynek utalnia kell: az iskola sport jellegére vagy az iskola névadójára vagy a tanulás fontosságára vagy Békés város kulturális örökségére vagy az esélyegyenlőség fontosságára,
- a homlokzati terv pozitív mondanivalóval kell hogy bírjon, nem tartalmazhat obszcén, durva, megkülönböztetésre utaló szöveget, motívumot, utalást,
- a homlokzatnak illeszkednie kell az épület többi homlokzatához,
- ésszerű kereteken belül megvalósíthatónak kell lennie,
- időtálló megjelenéssel és mondanivalóval kell bírnia,
- a dekorálandó iskola épületébe járó tanulók életkora 6-14 év.

A nyertes pályaművet egy szakemberekből és köztiszteletben álló személyekből álló tervzsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt pályamunkát 2010. nyarán az Önkormányzat által kiválasztott kivitelező cég fogja megvalósítani.
A pályamunkák a bírálati szakaszban nyilvánosságra lesznek hozva, azokra a lakosság is leadhatja szavazatát, melyet a tervzsűri figyelembe vesz.


A PÁLYÁZÓK KÖRE:
Pályázatot nyújthat be minden olyan személy kortól, nemtől és képzettségtől függetlenül, aki a pályázati kiírás feltételeit elfogadja. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat.


Pályázó vállalja, hogy:
pályázata bemutatásra kerül, nyertes pályázat esetén neve és életkora megjelentetésre kerül, vele interjú készül, mely a róla készült fényképpel/videóval együtt megjelenhet médiumokban, a projekteseményeken személyesen megjelenik.
nyertes pályázat esetén a zsűri kisebb változtatásokat tehet pályázatában, a megvalósítás során személyesen közreműködik.

DÍJAZÁS
A nyertes pályamunka készítőjét a zsűri egy, a ... által felajánlott utazással díjazza.
A pályázaton ezen kívül számos különdíj is megítélésre kerül, melyekről a díjak felajánlói döntenek.

AJÁNLAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA, HELYE ÉS IDEJE
Az pályázatokat Békés Város Polgármesteri Hivatala Műszaki Osztályára (5630 Békés, Petőfi u. 2.) személyesen, postai úton vagy futárszolgálattal lehet benyújtani:

2010. március 16. 16:00 óráig egy eredeti példányban.


A pályázatot egy borítékban elhelyezve kell benyújtani, ami tartalmazza:

- a tervlapokat és
- a pályázati adatlapot külön zárt borítékban elhelyezve.

A pályázati dokumentáció borítékjára rá kell vezetni: „Dr. Hepp Ferenc tagiskola tornaterem tervpályázat", és „A terv zsűri ülése előtt felbontani tilos.".
A borítékon és a pályaművön nem szabad feltüntetni a pályázó adatait és semmilyen más, a pályázó személyére utaló megjegyzést sem.
A pályázatot a pályázati dokumentációban található homlokzati tervlapokra kell elkészíteni. A dokumentáció megvásárolható Békés Város Polgármesteri Hivatala Műszaki Osztályán (5630 Békés, Petőfi u. 2.) ügyfélfogadási időben 800 Ft-os egységáron 2010. január 18. és 2010. március 12. között. A terv szabadon választható technikával készíthető el.

Vállalkozói Centrum - Békés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.