Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 24. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Hír6.hu

Számolatlanul osztogatták a pofonokat

Számolatlanul osztogatták a pofonokat

Még a Nemzet Csótánya is ketrecbe lépett.
Második alkalommal rendezték meg a Gyomaendrődön a Küzdősport Gálát. Csakúgy mint tavaly, idén is telt ház, hatalmas pofonok és közönségsiker jellemezte az eseményt.

Dübörgött a rockzene és a nézők vastapsa a gyomaendrődi Varga Lajos Sportcsarnokban megrendezett Küzdősport Gálán, mikor a szorítóba léptek a harcosok. Nemre és életkorra való megkötés nélkül mérkőztek a felek, az amatőrök és a profik is közönségcsalogató meccseket vívtak egymással.

Széles volt a repertoár, K3-tól egészen a legkeményebbnek számító MMA szabályrendszerig folytak a küzdelmek. A tavalyi gálától eltérően, most ketrecben döntötték el a sportolók, ki a jobb. Izgalmakban, pofonokban, verítékben nem is volt hiány.

A helyi HUN-BOX klubot képviselő Uhrin Csenge gyakorlatilag 15 másodperc alatt tett pontot a küzdelem végére, ellenfelét kórházba kellett vinni, de mentőt kellett hívni Kerek Csabához is, akit a hazai Váradi Tamás „intézett el". Az eseményen nem csak hastáncosok, mazsorettesek színesítették a látnivalót, megjelent maga a Nemzet Csótánya, Nagy Feró is, aki rátett még egy lapáttal a hangulatra - már, ha azt egyáltalán kellett fokozni.

Váradi Zoltán az esemény főszervezője kérdésünkre elmondta, hogy szerinte Géczi Dániel és Pethes Viktor összecsapása volt a legtechnikásabb küzdelem, de nem ez tetszett neki a legjobban. Ami érthető is, hiszen a szakember a HUN-BOX edzője is egyben.

A gyomaendrődi harcosok ki is tettek magukért, két magyar bajnoki címet gyűjtöttek be. Váradi Tamás a hatvani Kerek Csabát ütötte ki, míg Tóth Péter Bóbis Istvánt győzte le. A tréner még hozzátette, a klub versenyzői három hónapja, heti öt edzéssel készültek a gálára.

A profik között 6 versenyzőt indítottunk, öt győzelem és egy döntetlen lett a mérlegünk, még az általam felállított mércét is magasan teljesítették a sportolók, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok - fűzte hozzá.

Hír6.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.