Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Február 09. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Csaba Rádió

Tanulva játszani - Játszva tanulni

Tanulva játszani - Játszva tanulni

Háromnapos nemzetközi projektindító találkozó kezdődött ma Békéscsabán a BÉKSZI Központi Képzőhelyén - tájékoztatta rádiónkat Marton József főigazgató.

Háromnapos nemzetközi projektindító találkozó kezdődött 2010.02.08.-án Békéscsabán a BÉKSZI Központi Képzőhelyén - tájékoztatta rádiónkat Marton József főigazgató.

Német és ír partneriskolák segítségével a játszva tanulás - tanulva játszás elvetét ültetik át a gyakorlatba. A cél az, hogy a tanulók motivációját hagyományos játékokkal erősítsék, továbbá elősegítsék a nemzetek közötti kommunikációt és az egymás elfogadásához szükséges toleranciát - tette hozzá Marton József.

A főigazgató kérdésre elmondta, a békéscsabai iskola mintegy 12 millió forintot nyert a két éven át tartó tervezet megvalósítására, melyben a többi között a számítógépes és internetes játékok hatásait is vizsgálni fogják. A témáról 2010.02.09.-én reggel bővebben beszámolunk!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.