Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 08. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: Békés Megye Online

Tavaszi Fesztivál Békéscsabán

Tavaszi Fesztivál Békéscsabán

A 2010- ben Békéscsabán és Békésben megrendezett fesztivál sokszínű kínálata éppúgy tartalmaz komolyzenei. Jazz és könnyűzenei hangversenyt, mint képzőművészeti kiállítást, filmvetítést és színházi előadást vagy táncbemutat

A 7 éves hagyományokra visszatekintő összművészeti rendezvénysorozat sikere jól mutatja, hogy a város tradicionálisan gazdag kulturális életében lehet újat létrehozni, a kitartó munka sikerre vezet. Békéscsaba 2003 óta rendezi meg ezt az eseménysort, és minden évben sok-sok magas színvonalú rendezvény jelenik meg a fesztivál repertoárjában.

A sokszínű kínálat éppúgy tartalmaz komolyzenei, jazz és könnyűzenei hangversenyt, mint képzőművészeti kiállítást, filmvetítést és színházi előadást vagy táncbemutatót.

Március 14. és április 3. között az ország több pontjáról érkeznek nagynevű előadók, hogy a város kiválóságaival együtt biztosítsák a magas színvonalú fesztiváli hangulatot.


Tavaszi Fesztivál Békéscsabán


Forrás: Glózik Klára Tourinform - Békés megye irodavezető, Thermál Consulting Kft.

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.