Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2010. Január 22. 11:00, péntek | Helyi
Forrás: Békés Mátrix

Trabantosok figyelem! Szeptember 11-én egész napos Trabant buli lesz Békésen, a Barta Udvarban!

Trabantosok figyelem! Szeptember 11-én egész napos Trabant buli lesz Békésen, a Barta Udvarban!

Ezen a napon a Trabantok körül forog a világ! Minden résztvevő Trabantnak ajándék, meglepetések, szépségverseny, buli és természetesen délután felvonulás a városban! Ha van Trabantod – jelentkezz!

2010.09.11-én a valóban a Trabantok körül forog majd a világ a Barta Udvarban - tájékoztatta a Békés Mátrixot Barta István Zoltán vállalkozó, a buli főszervezője.

Bár a részletes program még szervezés alatt áll, annyi már biztos, ezen a napon sok-sok Trabantot várnak a Barta Udvarba, ahol egész napos programmal, ajándékokkal, különböző versenyekkel, baráti találkozóval és a végén felvonulással is várják a résztvevő autókat.

1998-ban már szerveztem egy hasonló rendezvényt - meséli Barta István Zoltán, remélem, most még többen leszünk és már csak a hangulat kedvéért is érdemes lesz hozzánk kilátogatni - még annak is, aki csak nézelődni szeretne.

Sok ajándékot szeretnénk majd kiosztani a Trabantosok között, ezért kérjük, hogy aki szívesen eljönne autójával, az keressen minket a Barta Udvarban, mert előzetes regisztrációt is végzünk a szervezés miatt - ma reggel 10 óráig már négyen jelentkeztek nálunk - meséli a vállalkozó. A rendezvény apósa 70. születésnapjához is kapcsolódik majd.

Jelentkezni telefonon és személyesen is lehet a kora őszi találkozóra, amely éppen a Madzagfalvi Napok eseményeivel lesz egy időben - még nincs egyeztetve, hogy annak esetleg kísérő rendezvénye lesz e - közölte Barta István Zoltán.

Hamarosan indul a Trabant szépségverseny is a Mátrixon - ezért is fontos időben jelentkezni, mert a Barta Udvarban fotó is készül a járműről, amelyre aztán szavazni is lehet oldalunkon.

Kapcsolat:

Barta István Zoltán

Tel: 06 66 413 230

Email: info@bekesmatrix.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.