Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2010. Március 03. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: Hír6.hu

Újra lecsapnak a Viharsarok harcosai!

Újra lecsapnak a Viharsarok harcosai!

Lesz ketrecharc, meg hastánc is.
Tavaly hosszas előkészületek után került sorra Gyomaendrődön az I. Küzdősport Gálára, az akkori tapasztalatok után nem volt kérdéses, hogy „folytköv" lesz az esemény sorsa. Idén március 20-an ke

Váradi Zoltán a tavalyi sikeren felbuzdulva ismét megszervezi Gyomaendrődön a Küzdősport Gálát.

A főszervező a hír6 kérdésére elmondta, hogy a mérkőzések ketrecben fognak zajlani, ami újdonság lesz a városi rendezvényen. A küzdősportokban maga is jártas sportember hozzátette, hogy a viharsarki harcosok Békésről, Mezőtúrról, Tiszaföldvárról, Túrkevéről érkeznek, míg az ellenfelek az ország több pontjáról lettek összeválogatva.

A tervezett program szerint már délután négy órától kezdődik a rendezvény, amatőrök küzdelmei lesznek láthatóak, míg a profi gála este hat órakor fog startolni. Judo, mazsorett, hastánc fogja színesíteni a gálát, de látható lesz Kraw Maga izraeli harcművészeti bemutató is.

A versenyen természetesen részt vesznek a helyi HUN-BOX SC versenyzői is: Kovács Alexandra birkózásban, Uhrin Csenge K-1 szabályrendszerben, Petneházi Kitti K-1 szabályrendszerben, Németh Richard K-3 szabályrendszerben fog harcolni. Tóth Péter K-1 professzionális magyar bajnoki címmecset, míg Váradi Tamás K-1 junior professzionális magyar bajnoki címmeccset vívhat.

A hír6 tavaly is járt az eseményen:


A videó megtekintéséhez kattintson ide, vagy a képre!

Hír6.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 29. 08:24, vasárnap | Sport

Jobban van Kempf Zoltán BMX-versenyző

Kielégítő és megnyugtató az állapota Kempf Zoltán BMX-versenyzőnek, aki a múlt héten szenvedett súlyos balesetet Svájcban.