Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2010. Január 23. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: Békéscsaba Megyei Jogú Város

Véglegesen eldőlt a csatornahálózat kivitelezőjének személye

Véglegesen eldőlt a csatornahálózat kivitelezőjének személye

Véglegesen eldőlt, hogy a SADE Magyarország Kft. végezheti Békéscsabán a csatornahálózat kivitelezési munkálatait. Az első szakasz megvalósítását nettó 4,2 milliárd, a másodikat 3,1 milliárd, a harmadikat nettó 2 milliárd forintért

Az eredményhirdetést követően a nem nyertes ajánlattevők egy része jogorvoslati eljárást indított az eljárás eredménye ellen.

A Közbeszerzések Tanácsa Közbeszerzési Döntőbizottsága megvizsgálta a jogorvoslati kérelmeket, amelyekkel kapcsolatban 2010. január 18-án meghozta döntését. A Döntőbizottság megállapította, hogy a 2009. november 24-én, az önkormányzatunk által nyertesként kihirdetett Sade Kft ajánlata érvényes.

A határozatok meghozatalával elhárult az akadály a szerződések megkötése elől. Várhatóan a szerződések aláírására január végén, február elején kerül sor, ezt követően tavasszal elkezdődnek a kivitelezési munkák.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.